Wysłany: Pią, 20 Lip 2007, 10:50 Temat postu: Wnioski aplikacij
Wpisujcie swoją ilosc aplikacij fero i jakie mieliscie po nich efekty
To na pewno ułatwi aplikacje dla początkujących użytkowników fero _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące"
2 psikniecia na szyje rozprowadzone na nadgrastki i za uszy. ilosc ta w moim przypadku przynosi najlepsze efekty. dobrze jest przeprowadzic "experyment" taki jak zrobilem ja: na imprezie (malej, kilka osob ( no i zeby byly jakies dziewczyny)) zaczac od pol psikniecia i co jakis czas (1-2 h) dodawac po troszeczku fero. ja znalazlem odpowiedznia dla mnie ilosc i jestem bardzo zadowolony. troszke mnie drazni zapach phx, bo czuje go intensywnie, no ale musze poprostu znalesc odpowiednie perfumy ktore ladnie beda sie komponowaly z phx. chociaz przyznam ze zapach ten zaczyna mi sie coraz bardziej podobac, moze dlatego ze milo mi sie kojarzy _________________ "co wypijesz to wypocisz, co cię nie zabije to cię wzmocni"
Na forum jest dużo postów z opisem dawkowania poszczególnych osób, ale myślę że dobrze by było zebrać wszystko w jednym miejscu, moim zdaniem ułatwi to znalezienie informacji - i tak co chwile ktoś się pyta o to ile psiknięć, pół przechylenia czy całe itd.