|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
valery  uzależniony
Sprawdzone: alchemy,pheromax,chikara,NPA,BTB
|
Wysłany: Sob, 30 Gru 2006, 00:04 Temat postu: wonlosc slowa= wolnosc ferum |
|
|
nie rozumiem po co niektóre tematy są blokowane???
i jeszcze ten wpis Sephirotha "jak byscie chcieli cos dopisac to piszcie do mnie a ja chwilowo ten temat przywroce..." pla pla pla.....
tez bym sie cieszyl gdybym zablokowal neta na ziemi i jak bd mi sie chcialo to WAM go udostepiac byscie se cos za moja zgoda mogli napisac na ferum.....
jednym slowem: niech moderatorami zostaną ferum i admin
ps: Jestem przygotowany na krytyke z waszej strony itp itd.Pewnie bd-cie zszokowani moja wypowiedza ale niech do was dotrze ze jestem osoba mająca wlasne zdanie i ktora sie nie boi GLOSIC swojego zdania  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
i17 uzależniony

Sprawdzone: Pheromax Man, Alchemy Man i GOLD, Chikara, NPA, Perfect Ten
|
Wysłany: Sob, 30 Gru 2006, 01:16 Temat postu: |
|
|
Nie będziesz skrytykowany, bo masz rację. Nie rozumiem postawy: "zablokuję, a potem odblokuję". Bezsensu. Jak ktoś będzie chciał coś napisać, to napisze, jak temat będzie już wyczerpany, to nikt nic nie będzie pisać i tyle. Nie trzeba za każdym razem blokować. _________________ chemia to nie wszystko |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sephiroth uzależniony

Sprawdzone: NPA; Perception; Chikara
|
Wysłany: Sob, 30 Gru 2006, 03:57 Temat postu: |
|
|
http://ferum.pl/viewtopic.php?t=184
| Cytat: | Wiec... Odpowiedź na przedstawione pytanie udzielona, temat wyczerpany...
Niech służy potomności;) Laughing Laughing Laughing
Zamykam, żeby nie robić bałaganu, w wypadku chęci dopisania czegoś ważnego kontakt na PW, temat odblokuję. |
Tu jest uzasadnienie takiej postawy. Przy wyczerpującej odpowiedzi na dane pytanie lepiej zamknąć temat. Gdy dyskusja trwa nic takiego się nie dzieje.
Lecz kto wie, może pojawi się ważna sprawa, którą należy dopisać? Twochę zaangażowania, zeby dać znać moderatorowi, zeby odblokował temat...
Lecz ok, ugodowa ze mnie bestyjka    _________________ Sephiroth  
i motorki
i komputerki
i dziewczynki
czyli wszystko to co tygryski lubią najbardziej ;D |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
i17 uzależniony

Sprawdzone: Pheromax Man, Alchemy Man i GOLD, Chikara, NPA, Perfect Ten
|
Wysłany: Sob, 30 Gru 2006, 04:54 Temat postu: |
|
|
Żeby nie robić bałaganu?
Aha. <ironia>
 _________________ chemia to nie wszystko |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Pią, 05 Sty 2007, 17:19 Temat postu: |
|
|
Jeśli jednak już był taki temat, to można go zablokować. Po co zaśmiecać forum? Zablokować, a potem usunąć! _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sephiroth uzależniony

Sprawdzone: NPA; Perception; Chikara
|
Wysłany: Pią, 05 Sty 2007, 23:12 Temat postu: |
|
|
usuwać nie, niech służy potomności.. ale jedna informacja w nastu miejscach to nie teges... _________________ Sephiroth  
i motorki
i komputerki
i dziewczynki
czyli wszystko to co tygryski lubią najbardziej ;D |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|