Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

wrazenia po zastosowaniu pheromaxsu

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Bad Boy
nowy

PostWysłany: Nie, 19 Sie 2007, 11:41    Temat postu: wrazenia po zastosowaniu pheromaxsu Odpowiedz z cytatem

paczka doszła....

byłem juz wtedy bardzo podniecony odpakowałem i psikłem sie na na próbe i zaczołem czytać ulotke po chwili zaczeło robić mi sie ciepło i miałem zwiekszone ciśnienie ale wyczytałem ze to normalne....

przyszła sobota festyn koncert zaaplikowałem na szyje i na nadgarstki troche
moja pewność sie poprawiła i ogólnie miałem lepsze samopoczucie podszedłem do grupki dziewczyn zapoznałem sie bawiły sie włosami miały powiekszone źrenice były napalone chciały mój numer potem poszedłem z jedną juz prawie doszło do pocałunku ale jej rodzice zadzwonili i musiała juz iśc feromony to dobra pomoc ale nie myślcie ze same za was podejdą do dziewczyny tak jak pisze z ulotce to 20% pomocy....ale to jeszcze nie koniec wstałem rano zalały mnie smsy ze jestem super chłopakiem i takie tam pierdoły prawie wszystkie napisały ze wolały by sobie pogadać ze mną sam na sam a nie w grupie ale były napalone ale włozyłem w to tez duzo wysiłku bardzo polecam feromony dziekuje tym którzy mi je polecili
pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Vincent
nowy

Sprawdzone: PHEROMAX Man

PostWysłany: Nie, 19 Sie 2007, 12:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Także spodziewam się, że feromony, będą jedynie pomocą w podrywie i nie będę im zawdzięczał całokształtu podrywu, bo wtedy straciło by to swój urok. Wink
Twój przykład jest tym, czego oczekuję po feromonach. Mógłbyś jeszcze powiedzieć, jaki typ feromonu zamówiłeś?
Powrót do góry
Bad Boy
nowy

PostWysłany: Nie, 19 Sie 2007, 12:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zamówiłem próbke pheromaxsu a jak bede miał kase to od razu kupuje cały pojemnik tzn w podrywie trzeba mieć dobre nastawienie optymizm duzo entuzjazmu i uśmiechu bo jak by feromony za nas podrywały to nie mieli byśmy satysfakcji
pozdrawiam
Powrót do góry
Bad Boy
nowy

PostWysłany: Nie, 19 Sie 2007, 17:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

teraz jade na impreze opowiem wam o wrazeniach jedna aplikacja i bedzie słodkie całowanie dzisiaj
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: