| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Bad Boy nowy
|
Wysłany: Nie, 19 Sie 2007, 11:41 Temat postu: wrazenia po zastosowaniu pheromaxsu |
|
|
paczka doszła....
byłem juz wtedy bardzo podniecony odpakowałem i psikłem sie na na próbe i zaczołem czytać ulotke po chwili zaczeło robić mi sie ciepło i miałem zwiekszone ciśnienie ale wyczytałem ze to normalne....
przyszła sobota festyn koncert zaaplikowałem na szyje i na nadgarstki troche
moja pewność sie poprawiła i ogólnie miałem lepsze samopoczucie podszedłem do grupki dziewczyn zapoznałem sie bawiły sie włosami miały powiekszone źrenice były napalone chciały mój numer potem poszedłem z jedną juz prawie doszło do pocałunku ale jej rodzice zadzwonili i musiała juz iśc feromony to dobra pomoc ale nie myślcie ze same za was podejdą do dziewczyny tak jak pisze z ulotce to 20% pomocy....ale to jeszcze nie koniec wstałem rano zalały mnie smsy ze jestem super chłopakiem i takie tam pierdoły prawie wszystkie napisały ze wolały by sobie pogadać ze mną sam na sam a nie w grupie ale były napalone ale włozyłem w to tez duzo wysiłku bardzo polecam feromony dziekuje tym którzy mi je polecili
pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Vincent nowy

Sprawdzone: PHEROMAX Man
|
Wysłany: Nie, 19 Sie 2007, 12:28 Temat postu: |
|
|
Także spodziewam się, że feromony, będą jedynie pomocą w podrywie i nie będę im zawdzięczał całokształtu podrywu, bo wtedy straciło by to swój urok.
Twój przykład jest tym, czego oczekuję po feromonach. Mógłbyś jeszcze powiedzieć, jaki typ feromonu zamówiłeś? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bad Boy nowy
|
Wysłany: Nie, 19 Sie 2007, 12:46 Temat postu: |
|
|
zamówiłem próbke pheromaxsu a jak bede miał kase to od razu kupuje cały pojemnik tzn w podrywie trzeba mieć dobre nastawienie optymizm duzo entuzjazmu i uśmiechu bo jak by feromony za nas podrywały to nie mieli byśmy satysfakcji
pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bad Boy nowy
|
Wysłany: Nie, 19 Sie 2007, 17:12 Temat postu: |
|
|
| teraz jade na impreze opowiem wam o wrazeniach jedna aplikacja i bedzie słodkie całowanie dzisiaj |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|