| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Arturxxx uzależniony
Sprawdzone: Pheromax,NPA,Chikara(próbka żel),BTB
|
Wysłany: Nie, 10 Cze 2007, 18:23 Temat postu: Wyparowało NPA:( |
|
|
Witam
Zdenerwowałem się dzisiaj bardzo ,kiedy zobaczyłem że jakimś sposobem wyparowało mi prawie pół flakonu NPA zostało tylko kilka kropli na dnie.Przez około miesiąc go nie używałem,był w pozycji stojącej i dobrze zakręcony. Czy kogoś z was spotkało coś takiego? _________________ Życie jest po to by sie nim cieszyć!!  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,
|
Wysłany: Nie, 10 Cze 2007, 21:03 Temat postu: |
|
|
tak samo mialem z probka Ph... nie wiem jakim cudem wyparowalo wsyzstko:| skontaktuj sie z obsluga feromony.pl dadza Ci reklamacje tak jak mi dali dostalem nowe nie uzywane probke ph  _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Arturxxx uzależniony
|
Wysłany: Sro, 20 Cze 2007, 15:22 Temat postu: |
|
|
KamillK zrobiłem tak ,jak proponowałeś. W ekspresowym tępie dostałem nowy flakon NPA . Jest to kolejny dowód na to ,że feromony.pl to pożądna firma dbająca o klienta. Pozdro i dzięki dla feromony.pl _________________ Życie jest po to by sie nim cieszyć!!  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,
|
Wysłany: Sro, 20 Cze 2007, 15:56 Temat postu: |
|
|
ciesze sie ze skorzystales z mojej rady:) _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
valery  uzależniony
Sprawdzone: alchemy,pheromax,chikara,NPA,BTB
|
Wysłany: Czw, 21 Cze 2007, 13:58 Temat postu: |
|
|
| tak sie zastanawiam czy jak wyparowal alkochol to czy fero zostaly i sie zrobilo wieksze stezenie .. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Arturxxx uzależniony
|
Wysłany: Pią, 22 Cze 2007, 19:36 Temat postu: |
|
|
| valery napisał: | | tak sie zastanawiam czy jak wyparowal alkochol to czy fero zostaly i sie zrobilo wieksze stezenie .. |
Też się nad tym zastanawiałem,może Ferum by coś powiedział na ten temat. _________________ Życie jest po to by sie nim cieszyć!!  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ferum  uzależniony
|
|
| Powrót do góry |
|
 |