|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kamilRTY nowy
Sprawdzone: testuję NPA
|
Wysłany: Nie, 03 Lut 2008, 19:55 Temat postu: |
|
|
Więc kolejne dni mijają, zrobiłem sobie kilka dni przerwy w stosowaniu i musze powiedzieć, że ponownie zauważyłem pozytywne efekty .
Negatywne efekty pewnie dlatego były gdyż wynikało to z przedawkowania teraz zrobiłem kilka dni przerwy ubrania na których były fero zostały wyprane i jest dobrze.  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
scoty potencjalny
Sprawdzone: Pheromax, Alchemy, NPA
|
Wysłany: Wto, 08 Kwi 2008, 22:11 Temat postu: |
|
|
hejka witam Was... ja powiem wam że testuję Npa już ponad miesiąc i trudno powiedzieć czy widać efekty, raczej wychodzi wszystko negativ agresja agresja agresja kumpela na której to testowałem myślałem że ostatnio mi nóż w plecy wbije <to spojrzenie> nic miłego. Zaczynałem od najmniejszej dawki niecałe pół kropli do 1,5 i nic. Z początku trałiła się ina laseczka i zauważyłem że jak wlepiła wewmnie gały do kurwiki w oczach było widać hehehe.
Raz zaaplikowałem sobie pod nos ale miałem powera jazda na całego, pewność siebie i wesołkowatość głupkowata było fajnie |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cassi  uzależniony

Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA
|
Wysłany: Sro, 09 Kwi 2008, 09:14 Temat postu: |
|
|
Ja też z początku odczuwałam agresję u innych (zwłaszcza dziewczyn), jeśli chodzi o samą siebie, to czułam się taka, hm... "wybita z rytmu". Stosowałam cały czas małą dawkę (pół kropli) i chyba przyzwyczaiłam organizm do tego fero, bo już nie zauważam takich oznak agresji u otoczenia myślę, że zaczęłam zachowywać sie z większą pewnością siebie i nie prowokuję agresywych zachowań innych, a jak już są, to nauczyłam sobie z tym radzić.
Wydaje mi się, że jestem teraz bardziej zauważana i ludzie czują taki dystans-z-respektu. Nie wiem, jak to wyrazić
Daj sobie troszkę czasu. Ja, jeśli chodzi np. o BTB, to uczyłam się go stosować ponad miesiąc, zanim zaczęłam wyłapywać prawdziwe oznaki jego działania .
A z NPA dopiero zaczynam zabawę. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
scoty potencjalny
|
Wysłany: Sro, 09 Kwi 2008, 12:48 Temat postu: |
|
|
Dzieki za uwagę ale chyba juz to chciałem osiągnąć to zawaliłem już chyba po NPA nie sięgnę wrrrrrrrr. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cassi  uzależniony

Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA
|
Wysłany: Sro, 09 Kwi 2008, 13:41 Temat postu: |
|
|
To może odczekaj jakiś czas, a potem spróbuj naprawdę minimalnej dawki. Ja zwilżałam palec o stojącą pionowo butelkę i smarowałam tym obie strony szyi.
Trudno powiedzieć, co tak źle w Twoim przypadku działa. Zbyt duża dawka androstenonu czy któraś z tych nieujawnionych przez producenta substancji  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
scoty potencjalny
|
Wysłany: Sro, 09 Kwi 2008, 17:29 Temat postu: |
|
|
Chyba tak zrobię myślę nad poprawą wizerunku <może chikara> lub wogóle brak fero tylko perfumiki żeby uwierzyła że ja nie gryzę  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|