Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

[NPA] Zacząłem testować.
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kamilRTY
nowy

Sprawdzone: testuję NPA

PostWysłany: Nie, 03 Lut 2008, 19:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Więc kolejne dni mijają, zrobiłem sobie kilka dni przerwy w stosowaniu i musze powiedzieć, że ponownie zauważyłem pozytywne efekty Smile.

Negatywne efekty pewnie dlatego były gdyż wynikało to z przedawkowania teraz zrobiłem kilka dni przerwy ubrania na których były fero zostały wyprane i jest dobrze. Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
scoty
potencjalny

Sprawdzone: Pheromax, Alchemy, NPA

PostWysłany: Wto, 08 Kwi 2008, 22:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hejka witam Was... ja powiem wam że testuję Npa już ponad miesiąc i trudno powiedzieć czy widać efekty, raczej wychodzi wszystko negativ Twisted Evil agresja agresja agresja Twisted Evil kumpela na której to testowałem myślałem że ostatnio mi nóż w plecy wbije <to spojrzenie> nic miłego. Zaczynałem od najmniejszej dawki niecałe pół kropli do 1,5 i nic. Z początku trałiła się ina laseczka i zauważyłem że jak wlepiła wewmnie gały do kurwiki w oczach było widać hehehe.
Raz zaaplikowałem sobie pod nos ale miałem powera jazda na całego, pewność siebie i wesołkowatość głupkowata Laughing było fajnie
Powrót do góry
Cassi Płeć:Kobieta
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA

PostWysłany: Sro, 09 Kwi 2008, 09:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja też z początku odczuwałam agresję u innych (zwłaszcza dziewczyn), jeśli chodzi o samą siebie, to czułam się taka, hm... "wybita z rytmu". Stosowałam cały czas małą dawkę (pół kropli) i chyba przyzwyczaiłam organizm do tego fero, bo już nie zauważam takich oznak agresji u otoczenia Arrow myślę, że zaczęłam zachowywać sie z większą pewnością siebie i nie prowokuję agresywych zachowań innych, a jak już są, to nauczyłam sobie z tym radzić.

Wydaje mi się, że jestem teraz bardziej zauważana i ludzie czują taki dystans-z-respektu. Nie wiem, jak to wyrazić Wink

Daj sobie troszkę czasu. Ja, jeśli chodzi np. o BTB, to uczyłam się go stosować ponad miesiąc, zanim zaczęłam wyłapywać prawdziwe oznaki jego działania Smile.

A z NPA dopiero zaczynam zabawę.
Powrót do góry
scoty
potencjalny

PostWysłany: Sro, 09 Kwi 2008, 12:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzieki za uwagę ale chyba juz to chciałem osiągnąć to zawaliłem Crying or Very sad już chyba po NPA nie sięgnę wrrrrrrrr.
Powrót do góry
Cassi Płeć:Kobieta
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA

PostWysłany: Sro, 09 Kwi 2008, 13:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To może odczekaj jakiś czas, a potem spróbuj naprawdę minimalnej dawki. Ja zwilżałam palec o stojącą pionowo butelkę i smarowałam tym obie strony szyi.

Trudno powiedzieć, co tak źle w Twoim przypadku działa. Zbyt duża dawka androstenonu czy któraś z tych nieujawnionych przez producenta substancji Question
Powrót do góry
scoty
potencjalny

PostWysłany: Sro, 09 Kwi 2008, 17:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chyba tak zrobię Cool myślę nad poprawą wizerunku <może chikara> Smile lub wogóle brak fero tylko perfumiki żeby uwierzyła że ja nie gryzę Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: