Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

[NPA] Zacząłem testować.
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kamilRTY
nowy

Sprawdzone: testuję NPA

PostWysłany: Sob, 12 Sty 2008, 22:30    Temat postu: [NPA] Zacząłem testować. Odpowiedz z cytatem

Kilka dni temu przyszła do mnie paczka z produktem zwanym NPA i do tego miła niespodzianka dostałem gratis dwie saszetki perception.

Więc tak póki co mogę powiedzieć tak zastosowałem 0,5 kropelki i no właśnie.

Na 100% mogę powiedzieć, że nie zaszkodziło zastosowanie owego specyfiku Smile a czy pomogło hmm... Jeśli chodzi o płeć przeciwną to kolosalnych różnic nie zauważyłem ale detale typu patrzenie w oczy przy rozmowie, czy w ogóle chęć dłuższej rozmowy z jednej strony milej ale czuć, że dziewczyna też jest pewniejsza siebie czyli na nią też działają. Tego samego wieczoru byłem również w klubie i tam nie zauważyłem jakichkolwiek różnic fakt, że sam też do żadnej laski nie sartowałem.

Teraz jeśli chodzi o zachowanie mężczyzn. W tym przypadku również zauważyłem różnicę bardziej się liczą z moim zdaniem, intensywniej słuchają itd.

W najbliższym tygodniu zastosuję dawkę 1 kropelki, czy może nie zmieniać?

Podsumowując, póki co jestem z zakupu zadowolony. Smile

Jeszcze mam jedno pytanie, warto stosować perception+NPA i jeśli tak to w jakich ilościach? W ogóle jakich efektów można się spodziewać po perception?

PZDR Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
paweł25 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 3
Sprawdzone: npa chikara perception . pheromax the edge

PostWysłany: Nie, 13 Sty 2008, 09:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam npa stosuj 0.5 kropli przez kilka dni wylaz na miasto do sklepów ogólnie wszedzie gdzie są ludzie zwłaszcza kobiety.
jezeli nie zauwazysz jakis widocznych efektów zwieksz dawke wrescie trafisz na odpowiednią Very Happy
jesli chodzi o perception stosowalem to razem z npa ale nie zauwazylem czgos wiecej jak po samym npa
moje zdanie jestr takie:
schowaj saszetke do portwela razem z prezerwatywą Very Happy ( nigdy nic nie wiadomo ) mozesz sie znales w fajnej sytuacj nawet przez przypadek wtedy bez problemów mozesz zastosowac te fero niema zadnego zapachu i długo sie utrzymuje na skórze a przykladowo npa ma woń potu ja osobiscie tego nie czuje ale niewiadoma jak inni
saszetka powinna ci starczyc na 2 aplikacje jak stosujesz same perception Very Happy pozdro
Powrót do góry
kamilRTY
nowy

PostWysłany: Pon, 14 Sty 2008, 20:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj przebywałem w miejscach bardziej zatłoczonych (centrum handlowe, miejski autobus) i powiem tak, że chyba wiele to nie podziałało no nic jutro użyję 1 kropli.
Czy moze być tak, że na znajomych działa mniejsza dawka a na nieznajomych większa?
Powrót do góry
Michal
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception

PostWysłany: Pon, 14 Sty 2008, 23:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Odwrotnie Very Happy
kamilRTY
nowy

PostWysłany: Nie, 20 Sty 2008, 10:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kolejne dni testowania minęły. Smile
Ciesze się, że dawki są tak małe, że z flakonika prawie nic nie ubywa Very Happy .

No, ale przejdźmy do konkretów:

więc zacząłem stosować dawkę 1 kropli i.......

.....lipa na całego otoczenie w którym przebywam jest neutralne bądź nastawione źle do mnie. Sad W przypadku dawki pół kropli były efekty pozytywne, a teraz... Sad

Co robić dalej pozostać przy 0,5 kropli czy może zwiększyć do 1,5 ale to chyba będzie jeszcze gorzej.
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Nie, 20 Sty 2008, 11:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

elo mam tak samo Very Happy 0.5 kropli wystarcza zdecydowanie ja nawet dawalem jescze mniejsze dawki i efekty było widac tylko palcem dotykałem dozownika nie przechylając go
i mam pytanko do ciebie jak zastosowales 1 krople jaki wywarło to na tobie wpływ ?
ja u siebie zauwazyłem troche wieksze pobudzenie ale i chamstwo z mojej strony (beznadziejne texty wrecz obrazliwe ) dlatego staram sie unikac takiej dawki wole dac mniej niz 0.5 kropli jak wiecej
ale z ciekawosci mozesz zastosowac 1.5 ale jak piszesz moze faktycznie byc o wiele za duzo
kiedys ktos pisał ze zastosowal zbyt wielką dawke fero i po przemyciu wodą miejsca aplikacje fero oslablo i wtedy mial piorunujący efekt .mysle ze to moze sie sprawdzic ale nie próbowałem
pozdrawiam Very Happy Very Happy Very Happy
Powrót do góry
kamilRTY
nowy

PostWysłany: Nie, 20 Sty 2008, 13:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak stosowałem 0,5 to byłem troszkę taki hmm, że tak powiem śmielszy, bardziej rozgadany. Taką dawkę zastosowałem kilka razy i efekty było widać Very Happy. Lecz później spróbowałem 1 kroplę i na mnie wogóle nie działało to kompletnie nic, wręcz przeciwnie może nawet byłem cichszy bardziej.

Teraz zacznę stosować pół kropli i mam nadzieje, że efekty będą. Smile

Paweł, a czym przykrywasz?
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Nie, 20 Sty 2008, 14:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja osobiscie nic nieczuje zadnego zapachu npa a przykrywam to niebieskim adasiem lub czyms innym zbytnio dlamnie nie niema wiekszego znaczenia perfumy to perfumy ale musze se kupic jakies zaj***te ale jeszcze niewiem jakie
Powrót do góry
kamilRTY
nowy

PostWysłany: Nie, 20 Sty 2008, 15:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja tylko zapach NPA czuję kilkanaście sekund po nałożeniu, później już nie albo może sie przyzwyczajam do niego po prostu.

Co do perfum to miałem sobie kupić coś wyższej klasy, ale szkoda mi pieniędzy jakoś na to i myślę, że jakiś wynalazek "klasy" adidasa da rade Smile.

Pozdro Very Happy
Powrót do góry
miszcz Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: NPA, Chikara ,Love&Desire, test phx

PostWysłany: Nie, 20 Sty 2008, 15:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zawsze mozna pomyslec o minaturce albo mniejszej ilosc lepszych perfum
ja ost specjalnie przedawkowuje npa i tez chamstwo sie pojawilo plus alkohol ogolnie glupota troche ale chcialem sprawdzic pozdro
Powrót do góry
kamilRTY
nowy

PostWysłany: Czw, 24 Sty 2008, 11:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No i mijają kolejne dni, teraz używam 0,5 kropli NPA na szyję.
Zastanawiam się może jeszcze dać 0,5 kropli na nadgarstki, wtedy dawałem całą kroplę na szyję i może sie przedawkowywało dlatego?
Powrót do góry
kamilRTY
nowy

PostWysłany: Nie, 27 Sty 2008, 23:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

NPA już stosuję jakiś czas i zauważyłem, że kilka osób jest do mnie wrogo nastawiona z którymi wcześniej miałem dobry kontakt, ale też jak już wcześniej pisałem na niektórych działają pozytywnie. Teraz planuję zrobić sobie kilka dni bez fero, może coś się zmieni a moze nie.

Generalnie jestem na 80% pewny, że NPA działa, fakt, że podsumowując; bardziej negatywnie niż pozytywnie ale działa.

Teraz muszę sprawdzić czy na mnie to działa czyli zaaplikuję pod nos i w związku z tym mam pytanie ile aplijuecie pod nos?
Powrót do góry
miszcz Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: NPA, Chikara ,Love&Desire, test phx

PostWysłany: Nie, 27 Sty 2008, 23:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

połowe kropli
Powrót do góry
kkkkk0
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: pheromax BTB Npa

PostWysłany: Pon, 28 Sty 2008, 21:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zgadzam sie ile razu pisalem ze na mnie NPA działą agresywnie i koniec.

bardzo smiesznych przygod mi sie przedazylo .................oj .
smiesznych;d i jednym slowem...... ch***wychhhhh....

pozdrawiam
haszu Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception

PostWysłany: Wto, 29 Sty 2008, 11:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja tam uwielbiam NPA. niesamowicie zwieksza pewnosc siebie i poprawia samopoczucie. nie ma lepszego polaczenia niz piwko+npa Smile

Pozdrawiam!
haszu
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: