| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
paweł25  uzależniony
Sprawdzone: npa chikara perception . pheromax the edge
|
Wysłany: Pią, 02 Lis 2007, 16:16 Temat postu: zaczynam testowac NPA |
|
|
witam jestem nowym uzytkownikiem ferum.
dzisiaj otrzymalem paczuszke z npa i zaczynam testowanie tego specyfiku
Niespieszy mi sie z efektem zaczne stosowac pol kropli dziennie przez jakies 3 dni jak nie bedzie efektu zwieksze dawke do 1 kropli .Zastanawiem sie tylko nad jednym za 2 dni wyjezdzam do Niemiec jezyka za bardzo nieznam takie tam podstawy i zastanawiem sie jak bedzie wyglodala moja integracja Polsko-Niemiecka .ps.wczesniej bylem tam 3 miechy .ludzie wydają sie tam w miare uprzejmi he pozyjemy zobaczymy.
postaram pisac co 1 tydzien tam mam dostęp do internetu
moze byc ciekawie nieznany jezyk nieznani ludzie juz sie doczekac nie moge pozdro |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kkkkk0 uzależniony
Sprawdzone: pheromax BTB Npa
|
Wysłany: Pią, 02 Lis 2007, 17:41 Temat postu: |
|
|
WLasnie minal miesiac od kad mam NPA( chociaz w mniejszych ilosciach je dostaelm ale tam co ma stac trzeba tesotwac ) i musze przyznac ze jest tak samo skuteczny jak PHX chociaz nie maielm wiekszych okazji zeby stosowac NPA w takich ekstrematlnych sytuacjach to naprawde sie sprawdzil w kilka sytuacjach.
MAM kilka przygod ktore chialbym ospiac ale nie mam teraz zbytnio czasu i opisze je potem.
aha polaczanie PHX NPA ............szok;dhehe ( chociaz PHX mi sie juz prawie skonczyl )
POzdrawiam _________________ hehehe |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
paweł25  uzależniony
|
Wysłany: Sob, 03 Lis 2007, 07:03 Temat postu: |
|
|
witka no to zaczynam .....
wczoraj byl ten dzien raczej noc . ok godziny 16 przechylilem flakonik i wyszlo 0.5 kropli pod nos i za ucho troche posciemnialem w domu i cos zaczelo sie dziec ,czulem sie dziwnie, bardziej skupiony otwarty na starych siora troche sie namnie dziwnie popatrzyla.
po godzinie mysle ide na piwko.Zachodze do sklepu (czesto tam chodze) i kupuje piwko .klijentka w sklepie jest troche smieszna fajnie seplenii nagle spojrzenie bardzo krutkie prosto w slepia (i zonk) wczesniej tego nie bylo mysli se paweł he
po chwili przyszlo paru znajomych piwko sie wypilo koles wzią fure i leciem posmigac po wiosce
i tak jezdzim i jezdzim nagle gatka z mojej strony takie glupoty w glowie byly ale kazdy byl wesoly.
po chwili zajezdzamy do baru piwko wypic bylismy tam chwile niezauwazylem jakis dziwnych zmian poza jednym kolesiem stalo nas 5 odziwo koles zapytal sie mnie o ogien a nie kogos innegi ale to moze byc przypadek .
minelo jakies 5 godz zajezdzamy na osiedle wzielo sie jeszcze po piwku i faza tak mi sie gadka wlonczyla za nawijalem z 30 min ale to nic odziwo kazdy z moich znajomych byl bardzo zainteresowany tym co mowie
to na tyle ide sniadanko zjesc
ps.sceptycznie podchodzilem do fero ale teraz troszke zdanie zmienilem.
dzisiaj tez 0.5 kropli pod kinola i w miacho  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michal uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception
|
Wysłany: Sob, 03 Lis 2007, 12:00 Temat postu: |
|
|
Na wieczorne wyprawy dyskoteki puby uzywaj 1-1,5 kropli , _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kkkkk0 uzależniony
|
Wysłany: Sob, 03 Lis 2007, 12:30 Temat postu: |
|
|
a jeszcze sie spytam i upewnie te 1 1,5 kropli ile to jest wedlug ciebie przechylen buteleczki??????? _________________ hehehe |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
paweł25  uzależniony
|
Wysłany: Sob, 03 Lis 2007, 14:58 Temat postu: |
|
|
dzisiaj wykozystalem 1 przechylenie buteleczki dlamnie to jest 0.5 kropli moim zdaniem sie sprawdza .tylko mialem dzisiaj dziwną sytauacje .
siedzialem z kumplem w takim malym lokalku,ja na kacu on nie .wypilem z rana wiecej piw niz on napoczatku bylem dominujacym samcem (mozna to tak nazwac)
ale po godzinie on zacząl swirowac gadal ze sprzedawczynia jakby sie znali od lat a ja stalem jak wryty niewiadomo co powiedziec
moze to moj błąd poniewaz bylem niezle wciety
ale to moja opinja .
wydaje mi sie ze pod wpływem alkocholu fero zbytnio nie dziala+papierosy.
ale dziwi mnie to ze na kumpla przeszlo .Waumie nie zaluje bo nic sie nie stalo ale zdziwilo mnie to
jutro z rana do Niemiec jade 0.5 kropy trza zapodac zobacze co bedzie POZDRO  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
haszu  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
|
Wysłany: Wto, 06 Lis 2007, 08:21 Temat postu: |
|
|
Fero dziala na wszystkich, ktorzy je wdychaja. Na ciebie przede wszystkim, bo masz je najblizej swojego nosa, jednak w 2 kolejnosci na twojego znajomego, poniewaz siedzial niedaleko. Wlaczyla mu sie gadka, stal sie przebojowy i pewny siebie. Typowa reakcja, jakich widzialem wiele po NPA. _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kkkkk0 uzależniony
|
Wysłany: Pią, 09 Lis 2007, 16:00 Temat postu: |
|
|
Wlasnie ja takich sytuacji mialem nawet sporo . wygladalo to tak jakby moi kumple z ktorymi przypywalem mieli na sobie fera. smiesznie;p
Jednak to troche glupie bo przeciez fero ktore masz na sobie powinno dzialas na innych ludzi --- Dziewczyny powinne do ciebie gnac...a nie do osoby ktora byla z toba
ale coz tak bywa; _________________ hehehe |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|