Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

"zakrapiana" impreza:D:D

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Partyboy
nowy

PostWysłany: Pią, 12 Sty 2007, 20:15    Temat postu: "zakrapiana" impreza:D:D Odpowiedz z cytatem

Siema wszystkim!

troszke późno sie zdecydowałem na napisanie tej historyjki, prawde powiedziawszy wogóle nie myślałem że to do tego dojdzie... no ale jakoś tak wyszło Razz może to co napisze bedzie kolejną ciekawostką dla rzeszy nie do końca zdecydowanych podglądaczy tego forum Very Happy Very Happy

miało to miejsce dość spory czas temu a mianowicie w lutym ubiegłego roku..

zamówiłem z kumplem próbke Pheromaxu, jeszcze wtedy nie mając zbyt dużej wiedzy na temat tego feromonu... jak to aplikować, gdzie to aplikować, ile, i wogóle Confused

ok... paczka dotarła...
pierwszy dzień... pierwsza aplikacja...(jakimś cudem jak na świeżakow udało nam sie dobrać odpowiednią dawke... a skad wiem ze odpowiednią?? zaraz opowiem Very Happy )
pierwszy wypad na miasto Very Happy Very Happy
na mieście nic specjalnego, byliśmy w hipermarkecie, tez nic zaskakującego... w penym momencie kumpel dzwoni że jest impreza Very Happy ok wbijamy Very Happy (od aplikacji mineło ok 2-3h)
na mieszkaniu było paru kumpli i dwie dziewczyny, siostry Razz Razz super laseczki, w owym czasie każdy sie ślinił na ich widok Razz hehe
no ale co sie działo...
jedna z tych sióstr cały czas mnie zaczepiała Very Happy zaczepiała w lepszym tego słowa znaczeniu Laughing raz przechodząć obok mnie to "smyrneła" rączką, to klepneła w pośladek Laughing do tego jeszcze te miłe uśmieszki Smile tak prawde powiedziawszy, zdziwiło mnie to bo znałem ją dosyć długo ale nigdy wcześniej nie zachowywała sie tak w stosunku do mnie!
po jakimś czasie spokojnie usiedliśmy( już troszke "podchmieleni", siostry oczywiście też Razz Razz ) a koleżanka, jakby nigdy nic, przyczepiła sie do mnie ( DOSŁOWNIE PRZYCZEPIŁA) Laughing chwyciła mnie za noge bo akurat w tym momencie siedziała na ziemi... i trzymała Very Happy Very Happy troszke to dziwnie brzmi ale tak było hehe
chwilke rozmawialiśmy i wkońcu mówie: - Sonia (bo tak miała na imie) choć do drugiego pokoju bo coś słabuitko wyglądasz Laughing i oczywiście z jej strony nie było żadnego sprzeciwu Cool weszliśmy... chciałem ją tylko położyć żeby troszke odpoczeła ale jak chwyciła sie szyi to nie chciała jej puścić Very Happy nawet prubowałem ją tak delikatnie oderwać( nic z tego Laughing )
po chwili do tego samego pokoju wchodzi kumpel z drugą siostrą Laughing Laughing (chce tu dodać że to był ten kumpel z którym aplikowałem Pheromaxa Smile)
i tak zostało.. dwie pary w jednym pomieszczeniu do rana Smile
i co było dalej to chyba można sie domyśleć Laughing
ale co było najlepsze w tym wszystkim... Razz
obie siostr były zaproszone na studiówki przez chłopaków którzy też byli na tej imprezie i którzy tez zapewne planowali zaszaleć z nimi tej nocy Very Happy Very Happy
(dowiedziałem sie o tym następnego dnia Shocked )
przez miesiąc sie do nas nie odzywali Evil or Very Mad
...ale jak to sie mówi... ŻYCIE.... Razz
i teraz już wiecie dlaczego mówiłem że udało nam sie odpowiednio zaaplikować Pheromax Very Happy Very Happy
no i to by było na tyle... myśle że w pewnym stopniu przekonałem niedowiarków do mocy feromonów Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
valery Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: alchemy,pheromax,chikara,NPA,BTB

PostWysłany: Pią, 12 Sty 2007, 21:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
obie siostr były zaproszone na studiówki przez chłopaków którzy też byli na tej imprezie i którzy tez zapewne planowali zaszaleć z nimi tej nocy
(dowiedziałem sie o tym następnego dnia )
przez miesiąc sie do nas nie odzywali

no i takich zachowan u kolesi nie rozumiem....czemu mają pretensje do was jak to One wybraly WAs.... Mad

wracamy do fero
co do dawki to raczej daliscie za duzo.Ta idealna dawka byla po tych 2-3 h bo pamienrac nalezy te one sie ulatniaja bądz sie rozkladają
Powrót do góry
ali Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Pią, 12 Sty 2007, 22:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

I tu się zgodzę! Mogło tak być! Przecież jeśli zaaplikujesz feromon, to po kilku godzinach nie będziesz miał na sobie tej samej ilości!
Valery- plus dla Ciebie! Smile

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
Vermin
potencjalny

Sprawdzone: Pheromax

PostWysłany: Pią, 12 Sty 2007, 23:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mam właśnie ten sam problem. Zawsze mi się wydaje, że jeśli ja już nie czuję Pheromaxu na sobie, to go nie ma. Idealna dawka to dla mnie jedno psiknięcie próbki na szyję (z tyłu). Przy zmoczeniu palca i wcieraniu za uszy praktycznie nie czuję feromonu ( i jakbym widział mniejsze efekty)
Powrót do góry
Partyboy
nowy

PostWysłany: Sob, 13 Sty 2007, 07:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

w momencie aplikacji mogliśmy przedawkowac, tu sie z wami zgodze, ale nie chodzi mi o początkową dawke tylko taka jak była już na samej imprezie, a z tego co sie tam działo wynika że w danym momencie musiała być idealna!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: