Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Zapach NPA i inny wybór

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
rafikkk Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: Na + NPA, na - Preception

PostWysłany: Pią, 03 Lip 2009, 21:07    Temat postu: Zapach NPA i inny wybór Odpowiedz z cytatem

Pdobało mi sie działanie NPA ale nie przyjemny zapach zmusił mnie do ich sprzedanie. Szukam czegoś zapachowego pozwalającego ludziom się czuc przy mnie swobodnie i ułatwić im zblizenie sie do mnie. A u dziewczyn wywołyłao wewnetrzą chęć bliskości i chociaż podniece podczas przebywania w moim otoczeniue, szukam czegoś żeby było maks 150 zł, co polecacie, podkreslam że NPA było za mocne dziewczyny stawały się dzikie seksualnie a nie namiętne i otwrte. Jeśli ktos zauwązył takie zachowanie przy stosowaniu pewnego środka to bede wdzieczny za pomoc ;D
Maaati Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: Testuję NPA

PostWysłany: Sob, 04 Lip 2009, 14:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

moge kupić od Ciebie NPA ale jak rozumiem są już używane? tylko ze moge kupic dopiero w poniedzialek za tydzień, z przyczyn finansowych:P ale moge sie zadeklarować, że wezme je na pewno
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
rafikkk Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: Na + NPA, na - Preception

PostWysłany: Sob, 04 Lip 2009, 17:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sorryy zapomniałem usunąć tego, juz są sprzedane ;/
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: