|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
lunatic potencjalny
|
Wysłany: Pon, 22 Sty 2007, 17:57 Temat postu: Zapytanie do Ferum |
|
|
...i nie tylko
www.feromony.pl
| Cytat: |
Dobre, silnie stężone feromony działają na każdego, bez wyjątku. Mimo, że brzmi to niewiarygodnie, markowe produkty oparte na feromonach mogą sprawić, że:
-wzrosną obroty w Twojej firmie
-zainteresowanie Twoją osobą znacznie wzrośnie
-rozbudzisz uczucia partnerki, bądź partnera
-wzniecisz podniecenie seksualne |
Moje pytanie to jaki jest najlepszy produkt do trzeciego punktu, ale jeżeli partnerka jeszcze partnerką nie jest (Chikara odpada).Mam nadzieje ze wybaczycie ze zadaje tyle pytan  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
valery  uzależniony
Sprawdzone: alchemy,pheromax,chikara,NPA,BTB
|
Wysłany: Wto, 23 Sty 2007, 00:00 Temat postu: |
|
|
po to są fora by zadawac pytania
| Cytat: | | rozbudzisz uczucia partnerki, bądź partnera |
juz byla nie dawno mowa o czyms takim.Przypomne.Milosc jest powizana z popedem seksualenym i w tym kierunku trza dązyc |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ferum  uzależniony
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lunatic potencjalny
|
Wysłany: Wto, 23 Sty 2007, 12:25 Temat postu: |
|
|
| a czy RM wystarczy do przykrycia tego podobno nieprzyjemnego zapachu Pheromaxu czy trzeba użyć dodatkowych perfum? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ferum  uzależniony
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lunatic potencjalny
|
Wysłany: Wto, 23 Sty 2007, 13:55 Temat postu: |
|
|
mógłbym jeszcze prosic o wypowiedź w sprawie tego drugiego postu
nie rozumiem jednaj rzeczy, RM zawiera najwiecej Androstenonu-0,018%,który z tego co czytałem słuzy głównie do uwodzenia , Androstenol 0,007,o którym własnie pisze ze on jest tym feromonem socjalnym poprawiajacym komunikacje itp i Androsteron 0,005% , wiec moze mi ktos wytłumaczyc skoro zawiera on głównie feromon słuzacy do uwodzenia dlaczego ma on zupełnie inne zastosowanie i z tego co czytałem jako srodek do uwodzenie sie nie sprawdza??? |
| Cytat: | Tak jest, ponieważ androstenol i androsteron łagodzą "podrywcze" działanie androstenonu- na to wychodzi, że nawet niewielka ilość tych składników może zmienić działanie.
Chociaż RM zawiera 0,018 androstenonu, a Alchemy 0,015- niby więcej, ale dodatkowe 0,012% w RM tworzy inny produkt.
|
| Cytat: | No ale przecież w Pheromaxie przy 2 mg Androstiadenonu tez jest 1.8 mg Androstenolu, wiec tutaj juz nie łagodzi czy jak?
|
Cytat:
Aha, jeszcze jedno- przecież androstenol podobno łatwo się utlenia i zmienia się w substancję zwaną androstenonem
No właśnie jak to z tym jest, on się chyba nie utlenia po zaaplikowaniu na skóre, bo wtedy nie byłoby różnicy czy produkt zawiera Androstenol czy Androstenon? I jak to jest z tym działaniem łagodzącym Androstenolu, w RM łagodzi a w Pheromaxie już nie? Bo tu z tego wychodzi,że RM też powinien być dobry do uwodzenia
Mógłbym prosić Ferum o wypowiedź w tej sprawie? |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ferum  uzależniony
|
|
| Powrót do góry |