|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Marcinas nowy

Sprawdzone: Pheromax,NPA, Love&Desire
|
Wysłany: Wto, 19 Gru 2006, 21:53 Temat postu: Zaskakujące wyniki testu z NPA |
|
|
| Witam dziś testowałem NPA na domownikach znaczy 2 siostrach i mamie Wyniki mi przeraziły !!! Mama fuj !! SIostra (22) łe !!!!!!!!!!!!! nie dawaj mi więcej tego do wąchania !!!!! Siostra (15) ładnie co to ??? A najlepsze jest to ze ja wogóle nic nie czułem !!! a posmarowałem kawałek kartki i odczekałęm 2 godziny a potem im dałem do wąchania. I tak to jest że jedni czują to inni tamto a jeszce inni nic, więc jak to jest ??? mam pytanie do tych którzy sprawdzili już dobrze NPA. Jak to dawkujecie??? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
carlos potencjalny
Sprawdzone: NPA
|
Wysłany: Wto, 19 Gru 2006, 22:19 Temat postu: |
|
|
wiesz co, wg moich spostrzezen dziala to tak, ze osoby z najblizszego otoczenia, co przebywaja z Toba najdluzej przyzwyczaily sie do naturalnych Twoich feromonow, czy tez zapachow, perfumow...niewazne, lecz po posmarowaniu sie NPA, (poczatkowo tez brzydki i mi pachnial, teraz sie przyzwyczailem, nic brzydkiego nie czuje, zawsze wacham nadgarstki swoje ) tak wiec, przyznaj sie, pewnie z 15-letnią siostra nie wiele czasu przebywasz
nie wiem czy to prawda, ale tak to wyglada z mojej strony...
pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bruno nowy
Sprawdzone: Love&Desire Man; Pheromax, Chikara - trwają testy
|
Wysłany: Wto, 19 Gru 2006, 23:57 Temat postu: |
|
|
Witam po raz pierwszy na forum
Marcinas potestuj w miejscach, gdzie Cię nie znają, lub nie jesteś z kimś tak często jak w domu...
Jestem ciekawy czy NPA jest lepszy od Phx? Co Ty o tym myślisz? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marcinas nowy

Sprawdzone: Pheromax,NPA, Love&Desire
|
Wysłany: Sro, 20 Gru 2006, 21:03 Temat postu: |
|
|
| Narazie sam nei wiem co jest lepsze ale narazie nie widzę zadnych efektów po NPA znaczy nic takiego, zobaczymy bo to narazie początek z NPA |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
haszu  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
|
Wysłany: Czw, 21 Gru 2006, 11:13 Temat postu: |
|
|
Ja zdecydowanie wolę NPA. Lepiej działa w porównaniu z Pheromaxem. Pheromax tak nie pobudza. Poza tym, jak dla mnie śmierdzi bardziej od NPA  _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|