| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Pon, 02 Kwi 2007, 20:36 Temat postu: |
|
|
Tak, masz roczną gwarancję, pod warunkiem, że posiadasz paragon. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
believer  nowy
Sprawdzone: pheromax, alchemy, NPA
|
Wysłany: Pon, 11 Cze 2007, 13:10 Temat postu: |
|
|
Hej ja bym się nie brzydził używać perfum po kimś . Co z tego że ktoś wcześniej psikał na siebie feromony z tego samego flakonu. Może zamiast wylewać sprzedać po jakiejś niższej cenie, ale z informacją że to feromony z drugiego obiegu
Pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
zuzka  potencjalny
Sprawdzone: Pheromax, NPA, The Edge
|
Wysłany: Nie, 20 Kwi 2008, 17:02 Temat postu: |
|
|
Chciałabym zwrócić NPA. Testuję, ale nie działają na mnie. (Zuzyłam niecałą połowę).
Planuję więc je oddać i zamówić sprawdzone fero.
Mam w związku z tym parę pytań.
Jak zapakować pojemniczek z fero, żeby był bezpieczny i nic się w transporcie nie wylało?
Czy aby dokonać zwrotu wystarcza paragon?
Na jaki adres wysłać przesyłkę?
Czy dołączać jakiś list, że chcę je zwrócić, z jakiego powodu etc.?
W jaki sposób otrzymam zwrot kosztów?
A jeśli na konto to gdzie mam podać jego numer? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cassi  uzależniony

Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA
|
Wysłany: Nie, 20 Kwi 2008, 17:55 Temat postu: |
|
|
| Napisz do nich na maila lub GG - tam podaj wszystkie szczegóły. Odpowiedzą Co ci do technicznych szczegółów zwrotu. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lol  nowy
Sprawdzone: Testy PhX 14ml
|
Wysłany: Nie, 27 Kwi 2008, 20:54 Temat postu: |
|
|
Witam mam pytanie:
Czy jak bym kupił Phx 14 ml i testował go tak długo, aż bym go całego zużył i np po 5 miesiącach stwierdził ze to nie to , to bym dostał całkowity koszt ? za tego phx , albo drugi wariant czy będę mógł wymienić na jakiś inny np Npa i różnica zostanie mi zwrócona? Proszę o Odp. na obie sytuacje Pozdrawiam  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gucio  uzależniony
Sprawdzone: chikara, phx, btb, lure, npa, perception, the edge
|
Wysłany: Pon, 28 Kwi 2008, 20:06 Temat postu: |
|
|
No wiesz... nie przesadzaj w sklepie jak kupujesz mleko (piwo ), wypijasz całe a później mówisz sprzedawcy że mleko/piwo było zepsute chciaż termin ważności jeszcze nie upłynął ale chcesz zwrotu, wtedy sory winetu zwrotu nie ma więc nie oczekuj nie kończących się wymian pheromaxu na nowy  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lol  nowy
|
Wysłany: Pon, 28 Kwi 2008, 20:19 Temat postu: |
|
|
| Mi głownie chodzi o jednorazowy zwrot czyli jak jestem nie zadowolony to zwracam. hmm Czyli jak bym wykorzystał pół opakowania phx to otrzymam połowę z tego 267+koszty przesyłki czy jak ? bo gdzieś na forum czytałem ze można tak długo korzystać aż nawet sie skończy i jak nie widać efektów to można oddać . |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ferum  uzależniony
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lol  nowy
|
Wysłany: Wto, 06 Maj 2008, 17:07 Temat postu: |
|
|
Dziękuje bardzo za Konkretna odpowiedz czyli nie musze sie przjmować tym ze nie dostne zwrotu nawet jak wykorzystam całość. To sie nazywa Solidna Firma Plus Dla was bo to jest Kolejny argument który przekonuje mnie do kupna Pozdrawam  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pitvpitv nowy
|
Wysłany: Sro, 14 Maj 2008, 11:11 Temat postu: |
|
|
| a czy znajdzie się jakaś osoba, która dokonała już reklamacji i otrzymała zwrot kasy ? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cassi  uzależniony

Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA
|
Wysłany: Sob, 17 Maj 2008, 18:31 Temat postu: |
|
|
| Znajdzie się, tylko musisz użyć wyszukiwarki, nie wszyscy tak często odwiedzają forum. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sork71  nowy
|
Wysłany: Czw, 03 Lip 2008, 21:07 Temat postu: |
|
|
Witam
Mam zamiar kupić: PHEROMAX Man, NPA Man.
Mam zamiar sprawdzić czy te feromony naprawdę działają i przetestować obydwa produkty razem i z osobna.
W związku z tym mam 2 pytania.
1. Czy jeśli stwierdzą że obydwa produkty nie działają to czy dostanę zwrot za obydwa kupione produkty?
2. Czy jeśli stwierdzę że tylko jeden produkt działa, a drugi nie działa to czy dostanę zwrot kosztów tych niedziałających?
czekam na odpowiedz. pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kingler16  potencjalny
Sprawdzone: NPA(testuje) PHX(testuje)
|
Wysłany: Sob, 16 Sie 2008, 22:09 Temat postu: |
|
|
| sork71 napisał: | Witam
Mam zamiar kupić: PHEROMAX Man, NPA Man.
Mam zamiar sprawdzić czy te feromony naprawdę działają i przetestować obydwa produkty razem i z osobna.
W związku z tym mam 2 pytania.
1. Czy jeśli stwierdzą że obydwa produkty nie działają to czy dostanę zwrot za obydwa kupione produkty?
2. Czy jeśli stwierdzę że tylko jeden produkt działa, a drugi nie działa to czy dostanę zwrot kosztów tych niedziałających?
czekam na odpowiedz. pozdrawiam |
AD 1. TAK
AD 2. TAK |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stanley  nowy
Sprawdzone: narazie same testy
|
Wysłany: Nie, 17 Sie 2008, 08:29 Temat postu: |
|
|
| pitvpitv napisał: | | a czy znajdzie się jakaś osoba, która dokonała już reklamacji i otrzymała zwrot kasy ? |
Ja zwróciłęm raz NPA i dostałem cały zwrot kosztów nie pamiętam już czy tez kosztów przesyłki ale za flakonik całą sume fakt nie zużyłem go prawie wcale iszczerze to chciałem trosze to sprawdzic czy naprawde zwrócą kase jak ktoś ma co do tego wątpliwosci to mówie mi wrócilim, więc bez obaw
pozdrawiam używających tych specyfików |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tester18  potencjalny
|
Wysłany: Czw, 14 Maj 2009, 18:02 Temat postu: |
|
|
A ja mam takie pytanie:
W jaki sposob zwracaja kase w ramach reklamacji jesli nie jestem zadowolony z uzytkowania? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|