|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Sephiroth uzależniony

Sprawdzone: NPA; Perception; Chikara
|
Wysłany: Sob, 02 Wrz 2006, 23:45 Temat postu: zwracanie/reklamacje feromonów |
|
|
Witam!
od dłuższego czasu zastanawiam się nad kupnem feromonów i jeszcze jedno mnie intryguje. jak to dokaładnie jest z tymi reklamacjami?
jeśli kupię np npa i powiedzmy przez dwa tygodnie nie zauwazę nic a nic i nie będę zadowolony to co? produktu będzie mniej o jakieś 10-15 kropel... jak na flakon 90 kropel to sporo. poprostu bez żadnej jakiejś procedury będę mógł zwrócic te fero? oczywiście jeśli będę miał paragon? czytałem jak to wygladac ma na stronie sklepu ale... no jakoś wierzyc mi się nie chce, przecież to jednak są całkiem spore koszty.
co się dokłanie dzieje z tymi zwróconymi produktami, w końcu były już używane i są otwarte... _________________ Sephiroth  
i motorki
i komputerki
i dziewczynki
czyli wszystko to co tygryski lubią najbardziej ;D |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Nie, 03 Wrz 2006, 09:29 Temat postu: Re: zwracanie/reklamacje feromonów |
|
|
| Sephiroth napisał: | | od dłuższego czasu zastanawiam się nad kupnem feromonów i jeszcze jedno mnie intryguje. jak to dokaładnie jest z tymi reklamacjami? |
Zwracają Ci hajs na Twoje konto chyba. Zwrot dotyczy niezużytej reszty flakonu, wraz z koztami przesyłki.
| Sephiroth napisał: | | co się dokłanie dzieje z tymi zwróconymi produktami, w końcu były już używane i są otwarte... |
O! Też mnie to ciekawi! Chyba nie są wylewane...  _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sephiroth uzależniony

|
Wysłany: Nie, 03 Wrz 2006, 12:41 Temat postu: |
|
|
najprawdopodobniej właśnie są wylewane, bo kto kupiłby wybrakowane cokolwiek?
a jeśli jednak nie są wylewane to...? co się z nimi dzieje? _________________ Sephiroth  
i motorki
i komputerki
i dziewczynki
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ferum  uzależniony
|
Wysłany: Pon, 04 Wrz 2006, 10:06 Temat postu: |
|
|
| Sephiroth napisał: | najprawdopodobniej właśnie są wylewane, bo kto kupiłby wybrakowane cokolwiek?
a jeśli jednak nie są wylewane to...? co się z nimi dzieje? |
Sephiroth, zwracane flakony są odpakowane, brudne i zniszczone i oczywiście, z tego też powodu są wyrzucane. Czy potrafiłbyś stosować perfumy po kimś?
Firma wychodzi z założenia, że każdy klient otrzyma pełnowartościowy, oryginalny flakon, który nie był wcześniej stosowany. Jakiekolwiek inne działanie byłoby pogwałceniem jej zasad.
| Sephiroth napisał: | no jakoś wierzyc mi się nie chce, przecież to jednak są całkiem spore koszty.
|
Tu nie chodzi o wiarę, a o fakty. Każdy ma mieć prawo skorzystania z dobrych feromonów, a kupując feromony musisz czuć się bezpieczny. I dlatego też, możesz zwrócić flakon nawet z tego powodu, że nie podoba się Tobie kolor butelki!
Według ustawy, przysługuje Tobie 10 dni rękojmi, a dodakowo otrzymasz od nas 365 dni gwarancji. _________________ Zanim cokolwiek napiszesz, przeczytaj: http://ferum.pl/wielkie-faq-feromonow-t268.html
Nie wiesz, który produkt wybrać? Zobacz: http://www.feromony.pl/gama
Pozdrawiam!
Ferum
ferum@feromony.pl
http://www.feromony.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sephiroth uzależniony

|
Wysłany: Pon, 04 Wrz 2006, 15:44 Temat postu: |
|
|
No oki, jest rękojmia. Czyli prościej Wy tak jakby przedłużacie tę rękojmię? _________________ Sephiroth  
i motorki
i komputerki
i dziewczynki
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ferum  uzależniony
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Pią, 08 Wrz 2006, 16:56 Temat postu: |
|
|
| ferum napisał: | | zwracane flakony są odpakowane, brudne i zniszczone i oczywiście, z tego też powodu są wyrzucane. |
Przepraszam, zabiorę głos. Gdybym ja miał zwracać, to byłby czysty, bo osobiście dbam o niemalże wszystko.
Moim zdaniem, jeśli zwrócony flakon byłby w sprayu, to, jeśli pracownicy feromony.pl je stosują i mówią prawdę, mogliby je wykorzystać.
Po co tracić tyle pieniędzy, poprzez wylewanie tego?
Piszę, że feromony w sprayu, gdyż tymi w kulce "śmiga się" po skórze i ta kulka zbiera martwy naskórek, który osadza się następnie na dnie flakoniku. Wiem to z doświadczenia, i powiem, że akurat brzydziłbym się stosować coś takiego. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sephiroth uzależniony

|
Wysłany: Pią, 08 Wrz 2006, 17:51 Temat postu: |
|
|
Może tak robią, kto wie.....? hehe;);P _________________ Sephiroth  
i motorki
i komputerki
i dziewczynki
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
|
Wysłany: Sob, 09 Wrz 2006, 17:16 Temat postu: |
|
|
Ale chwila, chyba mało ludzi- jak już- zwraca feromony.
Jeśłi naprawdę działają i sam nie mam urojeń to mało kto zwróciłby je, mało kasy feromony.pl stracą.
Jednak nie wielm dlaczego nik nie pisze negatywnie o feromonach. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sephiroth uzależniony

|
Wysłany: Sob, 09 Wrz 2006, 19:07 Temat postu: |
|
|
Nikt nie pisze bo taka jest mantalnośc ludzka.. Jak kupisz coś co Ci się nie podoba to co robisz?
Zapominasz o tym. Nie wypowiadasz się na temat, który spalił się dla Ciebie.
Dlatego nie ma negatywów. _________________ Sephiroth  
i motorki
i komputerki
i dziewczynki
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
|
Wysłany: Sob, 09 Wrz 2006, 19:34 Temat postu: |
|
|
Niee, mówię, że to jest okropne gów*o  _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sephiroth uzależniony

|
Wysłany: Sob, 09 Wrz 2006, 19:41 Temat postu: |
|
|
hehe można i tak;P _________________ Sephiroth  
i motorki
i komputerki
i dziewczynki
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,
|
Wysłany: Wto, 12 Wrz 2006, 16:49 Temat postu: |
|
|
| musze powiedziec ze jestem pełen podziwu dla feromonów.pl ponewaz złozylem reklamacje i juz jutro produkt zostanie wysłany do mnie;D dziekuje wam bo produkt naprawde dzialal ale niestety flakonik pekł z nie wiadomego powodu;/ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,
|
Wysłany: Pon, 18 Wrz 2006, 14:49 Temat postu: |
|
|
włąsnie mam juz w domu zareklamowany feromon;D _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
vipertomi potencjalny
Sprawdzone: test: BTB
|
Wysłany: Pon, 02 Kwi 2007, 16:32 Temat postu: |
|
|
Mam pytanie co do reklamowania Pheromax'u - próbka. Czy po zakupie jej i około 10 testach mogę ją odesłać ? Liczmy, że będę używał około 1 psiknięcia, co daje 10 psiknięć. A gdzieś przeczytałem że cały flakon zawiera 20 aplikacji, więc będzie aby połowa flakonika. Czy możliwa wtedy jest reklamacja? Czy takie duże zużycie produktu nie podlega już reklamacji i zwrocie pieniążków? z góry dziękuję za odpowiedzi.  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|